Политика за доставка

 

НАЧИН НА ДОСТАВКА

 

Доставката на поръчаните стоки се извършва с куриерска фирма “Еконт” и куриерска фирма “Speedy” до адрес или офис, посочен от клиента.

 

В случай, че желаете да получите поръчката си лично от наш стационарен магазин, намиращ се в гр. Пловдив, улица “Брезовска” 67(Зоофен – Пловдив), или намиращ се в гр. Пловдив, бул. “България” 105(PetsWin – Пловдив), молим да отбележете това в полето за коментари при финализирането на поръчката Ви.

 

СРОК НА ДОСТАВКА

 

В случай на наличност и потвърждение на поръчката, срокът на доставка е до 2(два) работни дни за поръчки, приети и потвърдени преди 14:30 часа. Поръчки, приети след 14:30 часа, се обработват на следващия работен ден.

 

В случай на изчерпана наличност, наш служител ще се свържи с Вас за да Ви уведоми, и Вие ще прецените дали желаете промяна или отмяна на Вашата поръчка.

 

В случай, че населеното място, в което желаете да получите стоката, не се обслужва всеки ден, е възможно да се удължи срока за доставка.

 

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА

 

Цената на доставката зависи от теглото и обема на поръчаните стоки и е индивидуално определена. Стойността на куриерската услуга e написана под стойността на поръчката Ви при нейното финализиране.

 

В случай, че желаете да получите лично поръчката си от наш магазин, не дължите сумата за доставка.

 

ЗАПЛАЩАНЕ НА ДОСТАВКАТА

 

Доставката се заплаща заедно със сумата на поръчката, като нейната стойност се добавя към стойността на наложения платеж.

 

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

 

В случай, че желаете да върнете закупената от Вас стока, можете да го направите в срок от 14 дни от датата на получаване, като куриерската услуга е за сметка на клиента.

 

Правото на отказ(връщане на стока) не се прилага в следните случаи:
1. за доставка на стоки и предоставяне на услуги, чиято цена зависи от колебанията на финансовите пазари, които Доставчикът не е в състояние да контролира;
2. за доставка на стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка;
3. когато доставените стоки, имат кратък срок на годност;

4. когато са доставени запечатани стоки, които са разпечатани след доставката, и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената;

Потребителят се задължава да съхранява получените стоки и да се грижи за запазването на тяхното качество и безопасност по време на 14-дневния срок от датата на получаване.

При упражняване на правото на отказ от получената стока в 14-дневния срок от датата на получаване, разходите за връщане на стоките са за сметка на потребителя.

Close Моята кошница
Close Любими
Последно преглеждани Close
Close

Close
Меню
Категория