Beaphar Cat Indoor Behavior Spray 125ml - Спрей за обучение на Котка

19,90 лв.
Ново
  • Кат. номер: 938
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Beaphar Cat Indoor Behavior Spray 125ml - Спрей за обучение на Коте/Котка

Beaphar Cat Indoor Behavior спрей ви помага да обучите вашата котка и да спрете нежеланото драскане с нокти. Има много различни причини за нежеланото поведение. Важно е да се определи и отстрани първопричината в допълнение да се лекува и самото поведение.

Как да използваме: Напръскайте предмети или район, който се нуждае от защита от разстояние 15-20 см. Този спрей не е репелент, а помощ при обучението. Продължавайте да дисциплинирате вашата котка докато проблема не се реши. Ако се наложи повторете третирането след два дни. Не използвайте върху животни.

Внимание: Пазете настрани от храна и напитки. Може да причини оцветяване. Първоначално напръскайте върху незабележим участък. Дръжте продукта в оригиналната му опаковка. Дръжте опаковката затворена и на недостъпно за деца място. Парфюмът използван в този продукт съдържа цитронелол, гераниол енцитронелол, които могат да причинят алергична реакция.

Описанието е от опаковката на продукта.

Опаковка: 125ml

Нашият Стационарен магазин се намира в Град Пловдив на Улица "Брезовска" 67.

Нашият Склад се намира на улица "Брезовско Шосе" 180(Голямата Търговия), склад 15(първия П-образен паркинг след главния вход, в ъгъла).

Очакваме Вашите поръчки онлайн, както и на място в магазина или склада!

Онлайн ЗООМАГАЗИН "www.PetsWinBG.com" Ви желае много щастливи мигове с Вашия домашен любимец!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!