Beaphar Lactol Kitten Milk 0.250кг/0.500кг - Пълноценен млекозаместител за хранене на новородени котенца

24,90 лв.
Ново
  • Марка: Beaphar
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Beaphar Lactol Kitten Milk 0.250кг/0.500кг - Пълноценен млекозаместител за хранене на новородени котенца

 

Пълноценна храна за котенца, които сучат, бременни, лактиращи или болни котки.

 

Доверената формула на Lactol Kitten Milk допълнително беше обогатена с DHA(Докозахексанова киселина), която се съдържа в майчиното мляко. Лесно смилаемо, Lactol Kitten Milk осигурява правилния баланс на масла, нужни витамини, минерали и елементи както и на есенциални амино киселини, включително таурин, за най-добър старт в живота.

 

Lactol Kitten Milk се препоръчва за: Изоставени котенца и такива, които не се хранят добре и се налага допълнително кърмене или дохранване на бременни/лактиращи или болни котки.

 

Как да смесваме Lactol Kitten Milk: Добавете Lactol Kitten Milk към топла (не вряща) вода и разбъркайте до пълно разтваряне. Оставете го да се охлади (38 градуса или телесна температура). След като се приготви Lactol Kitten Milk може да се съхранява в хладилник до 24 часа, но трябва се затопля до телесна температура преди да се използва за хранене. Винаги осигурявайте и прясна питейна вода. Препоръчва се употребата на подходящо оборудване като например Beaphar Feeding Set или Beaphar Syringes. Те трябва да са винаги стерилни и чисти особено за млади животни.

 

Препоръки за разреждане: Добавете 7 мерителни лъжички(4.5гр. на лъжичка) на всеки 100мл топла вода.

 

Препоръчителни дневни дози: Няма как да се изчисли перфектна доза понеже животните варират в размер, възраст и порода. Най-ефективно е да се храни според нуждите. Въпреки това в листовката е включена таблица с примерна дневна дажба. Всяко котенце трябва да се претегля всеки ден за да се следи растежа.

 

Състав: Мляко и млечни продукти, Масла и мазнини, Минерали.

 

Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина. Съхранявайте в оригинален контейнер, който е добре затворен. За най-добри резултати използвайте до 3 месеца след отваряне. Този контейнер е напълнен според грамажа. Съдържанието може да улегне при транспорт.

 

Аналитични съставки: Суров протеин: 32%, Сурови влакнини: 0%, Сурови масла и мазнини: 24%, Сурова пепел: 7%, Влага: 3.5%, Калций(Ca): 0.8%, Фосфор(P): 0.7%, Натрий(Na): 0.5%, Магнезий(Mg): 0.16%, Калций(K): 1.5%, Докозахексанова киселина(DHA): 0.1%.

 

Опаковка:


-0.250кг

 

-0.500кг

 

Нашият Стационарен магазин(Зоофен - Пловдив) се намира в Град Пловдив на Улица "Брезовска" 67.

Нашият Стационарен магазин(PetsWin - Пловдив) се намира в Град Пловдив на Бул. България 105(с лице към булеварда).

Очакваме Вашите поръчки онлайн, както и на място в Стационарните ни обекти!

Онлайн ЗООМАГАЗИН "www.PetsWinBG.com" Ви желае много щастливи мигове с Вашия домашен любимец!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!