Beaphar Lactol Puppy Milk 0.250кг/0.500кг - Пълноценен млекозаместител за хранене на новородени кученца

24,90 лв.
Ново
  • Марка: Beaphar
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Beaphar Lactol Puppy Milk 0.250кг/0.500кг - Пълноценен млекозаместител за хранене на новородени кученца

 

Допълваща храна за кученца преди отбиването, бременни или кърмещи кучета и болни или в период на възстановяване кучета. Lactol се използва над 100 години и е спасил живота на безброй млади и болни животни. Той съдържал лесно смилаеми висококачествени протеини и осигурява важната енергия за Вашият любимец. Lactol е обогатен с Докозахексаенова киселина, която се съдържа в майчиното мляко.

 

Lactol се препоръчва за: Осиротели животни и кученца от големи кучила, при които се налага дохранване с мляко, както и като добавка за бременни, лактиращи и/или болни животни.

 

Как да смесваме Lactol: Добавете Lactol към топла (не вряща) вода и разбийте до пълно разтваряне. Оставете да се охлади (38 градуса телесна температура). По-възрастните животни може да предпочитат да го пият охладен. Приготвен Lactol може да се съхранява в хладилник до 24 часа, но трябва се претопли до телесна температура преди хранене. Винаги осигурявайте прясна питейна вода. Силно се препоръчва употребата на уреди за хранене като Beaphar Feeding Set или Beaphar Syringes, като те трябва да са винаги чисти и стерилни особено при млади животни.

 

Препоръки за разреждане: Добавете 7 мерителни лъжички(4.5гр. на лъжичка) на 100мл топла вода.

 

Препоръчителна дневна доза: Няма как да се изчисли перфектна доза понеже животните варират в размер, възраст и порода. Най-ефективно е да се храни според нуждите. Въпреки това в листовката е включена таблица с примерна дневна дажба. Ежедневно претегляйте всяко кученце за да сте сигурни, че расте правилно. В случай, че има голямо кучило може да дохранвате по-слабите кученца с Lactol.

 

Състав: Мляко и млечни продукти, Масла и мазнини, Минерали.

 

Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина. Съхранявайте в оригинален контейнер, който е добре затворен. За най-добри резултати използвайте до 3 месеца след отваряне. Този контейнер е напълнен според грамажа. Съдържанието може да улегне при транспорт.

 

Аналитични съставки: Суров протеин: 24%, Сурови влакнини: 0%, Сурови масла и мазнини: 24%, Сурова пепел: 7%, Влага: 3.5%, Калций(Ca): 0.8%, Фосфор(P): 0.7%, Натрий(Na): 0.5%, Магнезий(Mg): 0.16%, Калций(K): 1.5%, Докозахексанова киселина(DHA): 0.1%.

 

Опаковка:


-0.250кг

 

-0.500кг

 

Нашият Стационарен магазин(Зоофен - Пловдив) се намира в Град Пловдив на Улица "Брезовска" 67.

Нашият Стационарен магазин(PetsWin - Пловдив) се намира в Град Пловдив на Бул. България 105(с лице към булеварда).

Очакваме Вашите поръчки онлайн, както и на място в Стационарните ни обекти!

Онлайн ЗООМАГАЗИН "www.PetsWinBG.com" Ви желае много щастливи мигове с Вашия домашен любимец!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!